Slaappleisters
De BonoSana slaappleister is een uniek product dat bestaat uit 10 natuurlijke ingrediënten zoals: Magnesium, Kalium, Zink, 5-HTP, Ashwaganda, Chamomille, Passiebloem, Valeriaanwortel, Hop en L-Theanine. U koopt dus 10 producten in 1!

Deze ingrediënten hebben een duidelijke rol bij de verschillende slaapprocessen. 67% van de gebruikers geeft aan bij hun slaapprobleem te helpen.

Slaappleisters: 4 keer effectiever dan pillen of tabletten
Orale producten hebben een lage opneembaarheid door het lichaam van slechts ±15%. Het lichaam breekt namelijk een groot gedeelte (85%) af. Dit betekent dat ze NIET in de bloedbaan terechtkomen en dus een zeer lage effectieve werking hebben. De slaappleister geeft de ingrediënten af via de huid en absorbeert daarmee 65% van de ingrediënten en is werkzaam in slechts 10 minuten!

Dat is dus 4x effectiever dan orale producten. Bovendien is de afgifte geleidelijk over 8 uur, dit zorgt voor een constante afgifte over de nacht.

Jetlag? Ontdek de oplossing!
Een jetlag ontstaat door een verstoring van het dag en nacht ritme van het lichaam. Hierdoor is het lichaam van slag. Sommige mensen hebben hier zeer veel last van, voor anderen is dat veel minder. De BonoSana slaappleisters werken ook zeer goed tegen een jetlag. Probeer ze uit!

Tevreden klanten
Uit een onderzoek onder 500 gebruikers bleek dat 67% direct baat had bij het gebruik van onze patches. Heb je slaapproblemen? Ontdek dan de BonoSana slaappleisters en ontdek zelf een verbetering van je slaap en nachtrust.

Gemakkelijk in gebruik
Stap 1: Breng de slaappleister 1 uur voor het slapen gaan aan.
Stap 2: Plaats de slaappleister op uw bovenarm of bijvoorbeeld uw lies.
Stap 3: Gebruik minimaal 12 nachten voor de beste resultaten.
Stap 4: Verwijder de patch na het ontwaken in de ochtend.

Ontdek hoe u beter kunt slapen

Koop nu online uw BonoSana slaappleisters en probeer ze extra voordelig uit:

  •  10 natuurlijke ingrediënten in 1 product
  •  30 slaappleisters voor 30 nachten
  •  Prijs: € 29,95 (incl. btw)
  •  PROMOTIE: nu voor € 24,95 (€ 0,83 per nacht)